Komende in mei 2023

Kinderspel

Meteen in het nieuwe jaar, volgt dit stukje uitdagend muziektheater. Het zal de eerste keer zijn dat ik solo zing op een podium, in combinatie met acteren. Het wordt een voorstelling met het ontroerende kaliber van kleinkunst, met een verhaal over de schoonheid van onvoorwaardelijke liefde en dat verdriet daar onlosmakelijk aan verbonden is.

Ter promo van deze voorstelling, kroop ik voor het eerst in een muziekopname-studio en bracht ik in oktober 2020 mijn eerste single uit, ‘Kinderspel’, de titeltrack van de voorstelling. Voor het eerst kwam ik als actrice naar buiten als zangeres. Een prestatie ver buiten mijn comfortzone, die gelukkig warm onthaald werd door het publiek. Dankbaar en met goesting naar meer kijk ik erop terug!

‘Kinderspel’ deed me het plezier van zingen herontdekken. De positieve feedback gaf me een boost aan zelfvertrouwen en een sterk verlangen om deze wereld nog verder te onderzoeken. Ik sta dus zeker open voor vele nieuwe kansen op muzikaal vlak.

‘Kinderspel’ toont het kwetsbare verhaal van een jonge vrouw die de liefde voor haar zielspartner vertelt, muzikaal ontzettend mooi ondersteund door de oprechte muziek van Üdo. Het is niet het triestige verhaal van een overleden, zieke echtgenoot. Wél een eerbetoon aan wat ons leven zoveel zin geeft: de meest pure vorm van onvoorwaardelijke liefde.

Met ongelooflijk veel speel-goesting en trots vertolk ik de rol van Joke. Ik neem je mee in haar reis van verdriet, kwaad- & kwetsbaarheid, zonder de liefde en de schone dingen van het leven te vergeten. Ik laat je wegzakken in je stoel. Niet van tristesse, maar van echte, eerlijke schoonheid die in het grote of kleine geluk van elke dag schuilt.

Kom je kijken? Verdere info en tickets zijn beschikbaar via het Theaterhuis Banann.

Maar wil je eerst meer weten over mij als actrice en zangeres, neem dan hier een kijkje

Scroll naar boven