"Je kan een ander niet geven,
wat je jezelf niet eerst gegeven hebt. "

Margot als auteur

Ik heb ‘Bevrijd’ geschreven, op het moment dat ik voelde dat ik er klaar voor was om mijn eigen verhaal naar de betere versie van mezelf de wereld in te sturen. Al mijn mislukkingen, overwinningen en het hele verloop naar de wederopbouw van mezelf. Ik heb bewust gewacht tot ik voelde dat ik moedig genoeg was om mezelf kwetsbaar te tonen en er de kracht van in te kunnen zien.

Wil je meer info over m’n boek alvorens je hem aanschaft?
Bekijk hier deze video!

Ik laat je spelen met de wetten van lichaam en geest, met een mooie balans tussen spiritualiteit en stevig gegrond in je eigen waarheid staan, om zo meer sprankel te geven aan je leven.
Haal nu mijn boek in huis!

Ken je mijn boek al?

'Bevrijd '

‘Bevrijd’ is de vrucht van het werk aan mezelf. Als een terugblik op de weg die ik afgelegd heb tot de Margot die ik hier en nu ben. Tijdens het schrijfproces ging ik opnieuw in dialoog met mezelf, wat wederom vele 'notes to self' opleverde, waar ik vandaag nog steeds mag in groeien. Ik deel er met liefde mijn passie voor zelfontwikkeling en mijn eigen tools tot zelfrealisatie en wens, juich toe, dat ze voor jou net zoveel of misschien nog meer mogen betekenen dan voor mij.

‘Bevrijd’ daagt je uit om naar jezelf kijken, om uit je comfortzone te stappen. Het zet aan tot inzichten en actie, zodat je niet meer hoeft te berusten in een versie van jezelf die je ontgroeid bent. Een “JIJ 2.0” die leeft met meer levenslust -en kwaliteit, zodat je uiteindelijk van jezelf, je naasten en het leven zult houden op een manier die je nog nooit eerder gevoeld hebt.

Een boek met twee delen

Het eerste focust op inzichten en daadkracht met praktische oefeningen en reflecties die je neerschrijft in het bijbehorende notitieschrift.

Het tweede deel geeft je een zeer toegankelijke introductie tot yoga, voor meer verdieping op spiritueel vlak, met toegevoegde yogalessen, video’s en audiofragmenten.

In de video kan je meebladeren door mijn boek!

youtube-video-thumbnail
Heb je een uurtje de tijd om mijn boek te leren kennen? Bekijk dan nu het Bevrijd-webinar.

Wist je dat mijn boek ‘Bevrijd’ hand in hand gaat met mijn soultraining ‘Stap in de hoofdrol van je leven’?

Kies voor jezelf, laat alle verwachtingen los, sta open voor wat je onbekend is, en kijk vol verwondering naar een vernieuwde versie van jezelf.
Margot Hallemans - soul guide

Ken je mijn Soulcamp training al?

'Stap in de hoofdrol van je leven'

Mijn training laat je teruggaan naar je kern en doet je je authenticiteit terugvinden. Ik zeg wel degelijk ‘terug’ vinden, want de ware en meest pure versie van jezelf, die hoef je niet te zoeken, die zit altijd al in je. Je hebt ze enkel laagje per laagje te ontmaskeren om ze te ontdekken. En die mogelijkheid vind je in iedere nieuwe dag. Ik neem je als ‘Soulguide’ graag bij de hand om weer terug naar je ware kern te gaan en om aan kracht te winnen om in de hoofdrol van je leven te stappen.

Ik gids je er doorheen, terwijl jij het programma geheel op jouw tempo aflegt. Je bekijkt de video’s waar en wanneer je maar wilt en je ‘kneedt’ het bijbehorend handboek met oefeningen tot jouw persoonlijk werkstuk. Bekijk het als een à volonté inspiratie-buffet.

Thema's die aan bod komen:

  • Vrijheid
  • Expressie
  • Communicatie
  • Liefde en verdriet
  • Commitment
  • Het ‘managen’ van je mind
  • Seksualiteit en relaties
  • etc...
Margot Hallemans - soulcamp
Ben je ook zo gepassioneerd als ik en gebeten door alles wat zelfontwikkeling omvat? Kies dan voor beide tools en duik diep!

Ga eens diep met en in jezelf!

Mijn Soulcamp training en boek hebben dezelfde intentie, enkel de manier waarop en de verpakking verschilt. Je kiest dus volledig dewelke het meest bij je past om aan jezelf te werken.

Wil je het liever praktisch, dan raad ik aan om voor Soulcamp te kiezen. De oefeningen in het werkboek geven je hier een extra portie daadkracht om ook effectief actie te ondernemen en om commitments met jezelf aan te gaan.

Ben je een echte boekenwurm en wil je graag kennismaken met de wereld van yoga, dan kies je beter voor ‘Bevrijd’. Ik waarschuw je wel op voorhand: dit is geen stationsromannetje waarbij je lekker achterover leunt. Mijn boek zal je net zozeer als mijn training uitdagen om uit je comfortzone te stappen, om o.a. op zoek te gaan naar jouw persoonlijke waarden of om meer vrijheid en expressie in alledag te brengen. Daarnaast geeft het je ook een zeer toegankelijke, beknopte introductie tot yoga en spiritualiteit.

Durf ervoor te gaan! Misschien zetten deze tools wel veel meer in gang dan je ooit had durven dromen en kijk je straks dankbaar en tevreden achterom naar de persoon die je geworden bent.

Wil je op de hoogte blijven van al wat ik in petto heb?

Margot Hallemans - bevrijd - cover
Scroll to Top