"Zijn. In al jouw veelheid "

Margot als Actrice

Acteren is en blijft mijn allergrootste passie. Het zit me gewoonweg in het bloed. Mijn moeder was actrice in amateurgezelschappen en over het algemeen kom ik uit een zeer creatieve en expressieve familie. Expressie is daarom ook alles voor me. Het zit in de manier waarop ik me uitdruk, de luidheid van mijn schaterlach, in mijn rijke fantasie en in de capaciteit van mijn mimiek (En dan in het bijzonder de flexibiliteit van mijn wenkbrauwen, haha). Op het podium herleef ik en kan ik figuurlijk-en soms ook letterlijk-de hoofdrol van mijn leven spelen. Theater omvat me. In elke rol die ik speel, zal ook altijd een stukje van mezelf schuilen.

Je kan mij kennen als Hanne Van den Bossche uit de langlopende TV-serie 'Familie'

"De jaren op de academie en alsook mijn theater-ervaringen beschouw ik met veel trots als mijn leerschool. Ik heb namelijk nooit kunstschool gevolgd of een andere kunstopleiding gedaan."

Margot als zangeres

Zingen is eerder een stilgezwegen passie van me.  Als ik zing, voel ik me in tune met mijn emoties en het effect van de resonantie die daarbij hoort. Het maakt me immens gelukkig, doet me gronden en in mijn lichaam zakken. En dat is wat ik ook voel wanneer ik yoga doe. Die oefening komt dus ook van pas tijdens het zingen. Door bewust op mijn ademhaling te letten en zo mijn lichaam als “instrument” te gebruiken, kan ik een betere zangeres te zijn.

Neem even de tijd om te luisteren naar mijn stilgezwegen passie!

Wil je op de hoogte blijven van al wat ik in petto heb?

Scroll to Top