Margot Hallemans - Geertrui - 02

Gezien Covid worden de retreats telkens intiem gehouden in kleine groepen. De yogalessen worden indien het kan buiten gegeven, alsook de maaltijden worden buiten genuttigd bij goed weer. Het betaalde bedrag wordt volledig teruggestort, mocht je er door Covid-omstandigheden niet kunnen bij zijn. Of je kunt er ook voor kiezen om het te gebruiken voor één van de volgende retreats.

20-23 juli 2022

Weekend Getaway in Flemish Countryside

We hadden het zo naar ons zin de voorbije zomer, dat we meteen een nieuwe datum vastlegden voor een alweer nieuwe editie van ons retreat in de prachtige Douvevallei! Kom het ontdekken van 20-23 juli 2022 en ervaar wat deze heerlijke getaway met je body en mind doet! Beweging, verbinding, en gezonde voeding ten midden van de rust en de natuur in de wondermooie Westhoek.

Wegens de zwangerschap van Geertrui, zal nu Kaat Vanhoute haar rol als teacher en zorgdrager met veel liefde overnemen. Klik hier om meteen even kennis te maken met Kaat.

Wij creëren een veilig platform met ruimte voor ontspanning, beweging, een gezellige tijd met gelijkgestemden én uiteraard ook rust en me-time.

Spendeer een lang weekend met een kleine groep fijne mensen in een gloednieuwe, gerenoveerde hoeve, ten midden van de rust en natuur op het Vlaamse platteland. Onze dagelijkse portie yoga en beweging doen we in onze eigen privé-ruimte. Bij goed weer verplaatsen we naar de tuin of rollen we de mat uit naast onze prachtige zwemvijver! Daarnaast verkennen we samen de prachtige omgeving tijdens wandeltochten, we relaxen languit op het gras of in de gezellige zithoekjes in de hangmatten en ligbedden, we zweten onze toxines uit in de sauna, om nadien weer frisse energie toe te laten tijdens meditatie-sessies of met inspirerende gesprekken. Dit alles, vergezeld van voedzame, met liefde bereide maaltijden, met de meest verse en pure ingrediënten.

Boekingen zullen ten goede tijden beschikbaar gesteld worden via deze link van Momoyoga. Voor verdere vragen kan je mij hier een berichtje sturen, ofwel direct naar mijn mailadres hmargot@telenet.be

Maar als je eerst meer weten wilt over mij als yogadocente, neem dan hier een kijkje

Margot Hallemans - Kaat - retreat 2022

Hoi, mijn naam is Kaat.

Levensgenieter, yogadocent, zaakvoerder van ‘Rust' en gepassioneerd door alles wat met lichaam en geest te maken heeft.

Ooit was het anders, kon ik heel moeilijk ontspanning vinden en mezelf graag zien. Na een solotrip van 3 maanden in Thailand (’16), het volgen van massageopleidingen en het starten met yoga begon ik te ervaren wat een meerwaarde het was om mezelf graag te zien.
Mijn leven werd waardevol en ik mocht er zijn.

Al snel wist ik dat ik mijn ervaring zou meenemen en dit waardevolle geschenk en mijn kennis wilde delen. Ik startte in 2017 mijn praktijk ‘Rust’ om te kunnen doorgeven wat ik heb mogen ervaren.
De zelfliefde en het bewustzijn die je leven ontzettend waardevol maken. Het genieten van kleine dingen maar vooral het genieten van tijd met jezelf doorbrengen.

Ben ik niet aan het werk, dan vind je me in een yogastudio, bij vrienden en familie, in de natuur of lees ik een goed boek.
Maak van dit leven je grootste avontuur en je mooiste reis.

Ik kijk er naar uit op avontuur te gaan en er een mooie reis van te maken!

Locatie

We verblijven in een recentelijk gerenoveerde charmante boerderij in een rustig hoek van Vlaanderen. Ons huis kan tot 12 deelnemers slapen, een kleine en gezellige groep waardoor Gertrud en Margot voldoende persoonlijke begeleiding kunnen aanbieden en wat ook toelaat een connecterende groepsatmosfeer te creëren. Er zijn ook 2 gezellige woonkamers (een met kachel), een compleet ingerichte keuken en 2 ruime badkamers (met nog 2 aparte toiletten extra).

Margot Hallemans - bevrijd- lezen
Scroll to Top