"Je bent altijd waar je hoort te zijn
en gaat zo snel als je hoort te gaan."

"Groei en creatie is waar ik voor leef"

Om te kunnen creëren, wil ik verbinding ervaren. Kwetsbaarheid is voor mij dé opening tot zulk een verbinding. Het is een kracht die het mogelijk maakt om mezelf authentiek en menselijk te tonen, met mildheid en empathie voor mezelf. Open communicatie, van hart tot hart, is hier onlosmakelijk mee verbonden. Ik wil aan alles woorden kunnen geven. Lucht geven aan mijn hart en uitspreken wat ik voel.

Zo wil ik zijn. Margot in al haar facetten, in al haar veelheid. Op tijd en stond “het zot konijn” uithangen en me compleet belachelijk maken, hoort daar ook bij. En vooral ... hier geen schaamte bij voelen, maar wel volledige vrijheid bij mezelf. Het leert me relativeren, het laat me lachen met mezelf en houdt het innerlijke kind in mij wakker. Iets wat ik nooit of nooit wil verliezen.

Uiteindelijk streef ik ernaar om liefde te ‘zijn’, als purpose of life. Ik wil liefde in alles zien en dankbaarheid voelen voor het feit dat ik hier mag zijn, leven, spelen, creëren, .... elke dag opnieuw. Wanneer ik liefde op die manier voel, wordt het ook makkelijker om onvoorwaardelijk graag te zien. Met je eigen hart gevuld, delend met een ander, zonder iets terug te verwachten. Dan wordt onvoorwaardelijke liefde iets waar je elkaar in vindt en ontmoet. Als dat niet mooi is?

Margot Hallemans
Margot Hallemans - bevrijd video - klein

Contacteer mij

Heb je interesse in mij als actrice, zangeres, yogadocente, auteur of coach of wil je met mij samenwerken? Ben je op zoek naar een gesigneerd exemplaar van mijn boek 'Bevrijd'? Of wil je mij booken voor jouw bedrijfseventt of teambuilding? 

Je kan mij mailen op:

hmargot@telenet.be

Ik hoor graag van jou!

Veel liefs,
Margot

Hoe kan ik jou ondersteunen?

Mijn vuur brandt voor zelfexpressie en persoonlijke ontwikkeling. Ik wil je inspireren om vol in je kracht te gaan staan. Om opgelegde patronen en verwachtingen los te laten en om opzoek te gaan naar jouw eigen waarheid, naar de persoon die je wilt zijn en naar het leven dat je wilt leiden, vanuit jouw hart. Daar is het nooit te laat voor, ook al denk je misschien van wel. Levenslang leren is de max en is never ever verloren moeite. Vaak denk je jezelf al ergens te kennen, maar schuilt er toch weer een nieuw inzicht om de hoek of een eigenschap van jezelf die je nog nooit eerder zus of zo hebt bekeken.

Margot Hallemans - soul guide

Wil je op de hoogte blijven van al wat ik in petto heb?

Scroll naar boven