"Voel je lichaam,
voel je hart. "

Yoga is voelen

Als je aan mij vraagt wat ‘yoga’ voor mij betekent, is dat niets minder dan ‘verbinding’. Meer specifiek, de connectie tussen lichaam, geest en ziel. Yoga geeft me meer levens- én lichaamskwaliteit. Het verhoogt mijn bewustzijn in alles wat ik doe en brengt me vaker naar het voelen van mijn lichaam. Zowel mijn werk als actrice, alsook de relaties in mijn familie-en vriendenkring, maar voornamelijk de verbinding met mezelf ondervindt hier een positief effect van. Yoga verrijkt mijn leven en iedereen in mijn buurt mag volop mee genieten van die 'good vibes'. Jij misschien ook binnenkort? Ik hoop het graag!

Margot Hallemans - Geertrui - 01

Jaarlijkse retraite

Weekend Getaway in Flemish Countryside

Spendeer een lang weekend met een kleine groep fijne mensen in een gloednieuwe, gerenoveerde hoeve, ten midden van de rust en natuur op het Vlaamse platteland. Onze dagelijkse portie yoga en beweging doen we in onze eigen privé-ruimte. Bij goed weer verplaatsen we naar de tuin of rollen we de mat uit naast onze prachtige zwemvijver! Daarnaast verkennen we samen de prachtige omgeving tijdens wandeltochten, we relaxen languit op het gras of in de gezellige zithoekjes in de hangmatten en ligbedden, we zweten onze toxines uit in de sauna, om nadien weer frisse energie toe te laten tijdens meditatie-sessies of met inspirerende gesprekken. Dit alles, vergezeld van voedzame, met liefde bereide maaltijden, met de meest verse en pure ingrediënten.

Lees hier meer!

Van zelfontwikkeling naar docente

In 2018 sprong ik als leek in de wereld van yoga. Eerst gebruikte ik het als tool om mijn hoofd leeg te maken en om de connectie met mezelf en mijn lichaam terug te vinden, maar al gauw voelde ik een sterk verlangen om het effect van yoga te gaan delen met anderen. Ik ben een gever, een zorgdrager en laad op aan energie als ik mensen mag inspireren met tools die meer levenskwaliteit bieden. Yoga heeft me hier zelf enorm bij geholpen en dat wens ik ook mee te geven aan iedereen rondom mij. In september 2020 studeerde ik af als yogadocente en ik sta te popelen om mijn ervaringen te delen en te verrijken in eender welke zin van het woord.

Ontdek Yoga, samen met mij

Ik bied met veel liefde privé-lessen en retreats aan op maat,
maar je kan me ook booken om mijn ervaringen te delen;

Margot Hallemans - yogadocente - portret 2

En het hoeft natuurlijk allemaal niet zo strak. Er mag ook gelachen worden.

Logo

Katrien Smets

CEO
Dit is Katrien Smets. Eigenares van A Natural Connection, een Belgisch, duurzaam kledingmerk voor zij die graag yoga doen, of gewoon als je houdt van comfy ‘passe partout’. Katrien schenkt per verkocht item 1 vierkante meter natuur aan Natuurpunt. Geweldig, toch? De stuks worden met liefde gemaakt in Portugal en stralen één voor één comfort en rust uit. Als yogi en yogadocente draag ik A Natural Connection met veel trots en liefde, en ben ik Katrien ontzettend dankbaar dat ik haar ‘mijn trouwe sponsor’ mag noemen.

Wil je op de hoogte blijven van al wat ik in petto heb?

Book mij

Margot Hallemans - Bevrijd boeklanceerfeestje - 39
Scroll to Top